• matua_fa'amata'u

Tala Fou

Le taliaina o asiasiga a Suzhou Municipal Government, itumalo o Anhui

I le aso 14 o Aperila 2023, na taʻitaʻia ai e le Suzhou Municipal Government o le itumalo o Anhui le tuʻuina atu o matagaluega talafeagai e pei o le komiti pulega o le Tamaoaiga ma Tekinolosi Atinaʻe Sone ma le Ofisa o Tupe e asiasi i Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd. Le sui peresitene o PingYao Chamber o Commerce, Wei Jun ma isi uo na mauaina le au asiasi.

fou22

Na asia e le aumalaga le potu fa'aaliga oloa fa'akomepiuta ma fa'aa'oa'oga gaosiga o le fale o le ofisa o Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd. Wei Jun, le Pule Sili o le kamupani, na fa'ailoa atu le vaaiga lautele o le atina'e ma le fa'atonuga o le atina'e i tagata asiasi.Sa fai foi talanoaga faaleuo itu uma e lua.

fou21

Na taʻua e Wei Jun o Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd o se atinaʻe faʻatau atu i fafo o loʻo tuʻufaʻatasia le R & D, gaosiga, ma le faʻatau, ma e masani lava ona manatu i le "vaega maualuga, tulaga maualuga" e pei o le atinaʻeina o manatu faʻavae a le kamupani, mulimuli i le taʻitaʻiga a Fuafuaga amata maualuga ma tulaga maualuga tulaga. O oloa autu a le kamupani o loʻo gaosia i totonu o le atunuʻu maualuga maualuga le faʻaleleia o le malosi o masini siʻitia faʻapitoa, faʻatasi ai ma se sea maketi a le atunuʻu o 18.72%, Faʻatulagaina i totonu o le tolu pito i luga i le alamanuia . O loʻo i ai faʻatauga a le kamupani i le atunuʻu atoa ma auina atu i fafo i le silia ma le 10 atunuu e pei o le Iunaite Setete, Europa, ma Ausetalia, saunia nofoaga lagolago mo pisinisi lauiloa mai fafo.

fou23

Ua taʻua e taʻitaʻi talafeagai o le Suzhou Municipal Government e faapea, i tausaga talu ai nei, sa latou faia ni asiasiga se lua ma le aʻoaʻoina o le tuʻuina atu i atinaʻe a le Pingyao Chamber of Commerce.Ina ua uma ona asiasi Hangzhou Everbright Technology Co., Ltd., o le sili ona faagaeetia o le tuputupu ae malosi o le kamupani lona lua-tupulaga faagaoioia, le poto o le suiga o pisinisi ma le faaleleia, le saʻo o le pulega o pisinisi, ma le maualuga o le fausaga o pisinisi.E tele mea e tatau ona aʻoaʻoina mai le kamupani lona lua a le kamupani faʻatautaia mo atinaʻe faʻapitonuʻu i Suzhou.


Taimi meli: Tes-07-2023